Tijdens de Kerstvakantie zijn wij gesloten van 25 december tot 5 januari. 
Vanaf 6 januari 2020 staan we weer voor u klaar!
We wensen u hele fijne feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar!

Nieuwe collega

Ik zal mij even voostellen. Ik ben Kim Voss, 37 jaar en ik woon in Venlo. In 2006 ben ik afgestudeerd aan de HAN in Nijmegen als mondhygiëniste. Sindsdien ben ik ook werkzaam als mondhygiëniste. 

Ik werk in Posterholt in een algemene tandartsenpraktijk. Daarnaast werk ik ook nog in Kerkrade in de Amalia Kliniek. Dit is een kliniek die gespecialiseerd is op angst. Hier ben ik werkzaam in de kinderkliniek. 


Vanaf 10 januari 2020 zal ik het team van Tandartspraktijk Wermenbol komen versterken. Hier zal ik zowel volwassenen als kinderen gaan behandelen. Misschien tot in het nieuwe jaar!

Nieuwe openingstijden

Vanaf 9 november zijn wij ook op zaterdagmorgen van 8 tot 12 uur geopend. 
En vanaf 10 januari 2020 zijn wij ook op vrijdag geopend van 7 tot 14 uur. 
U kunt via deze website uw controleafspraak plannen of u kunt ons natuurlijk ook even bellen voor het plannen van een afspraak. 

Vacature 

Tandarts

Ben jij op zoek naar een functie als Tandarts in Venlo? Zoek je een functie met veel zelfstandigheid en ruimte voor ontwikkeling? Werk je graag binnen een betrokken en collegiaal team? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Vacatures en stages

Kom jij ons team versterken? Wij hebben regelmatig vacatures en stageplekken beschikbaar. Houd deze pagina en onze Facebook-pagina in de gaten.